• NAŠI PARTNERJI

COMFORT ZONE

COMFORT ZONE je svetovno priznana kozmetična znamka na področju nege obraza in telesa, uvrščena med najboljše SPA linije na svetu, med drugim nagrajena tudi z European SPA award 2006 in Asia SPA awards.

SPA linija COMFORT ZONE združuje inovativen pristop ter izjemne rezultate naprednih kozmetičnih raziskav, združene s čutnimi rituali, edinstvenimi masažnimi tehnikami in italijanskim dizajnom.

Izvira iz mesta Parma, kjer je dr. Bollati skupaj z mednarodno ekipo razvil vrsto sprostilnih in lepotnih ritualov za obraz in telo. Danes je znamka prisotna v več kot 40 državah sveta.

Že samo ime pove, da so izbrani proizvodi in tretmaji narejeni s posebno pozornostjo in stilom. Ime je ograjeno z dvema okvirčkoma, ki simbolizirata dve roki, ki varujeta in negujeta vašo kožo.

world.comfortzoneskin.com

Poglejte bogato ponudbo izelkov COMFORT ZONE v naši spletni trgovini:

ALESSANDRO

Za Vas smo izbrali nemško blagovno znamko ALESSANDRO INTERNATIONAL, ki se že od leta 1989 zavzema za vrhunsko kvaliteto ter ekskluzivnost in inovativnost pri razvoju proizvodov in njihovih postopkov. Slovijo po SPA negovalnih linijah za nego dlani in nohtov. Materiali in tehnike za stiliranje in nego se stalno razvijajo, sledijo trendu oz. ga celo narekujejo. Tako so na primer kot prvi lansirali sistem »peel off« lakiranja (STRIP LAC), ki je izjemna inovacija na področju UV permanentnega lakiranja in ki je zadnja leta osvojila uporabnice.

ALESSANDRO svojim nohtnim stilistom z izjemnim in širokim spektrom izdelkov za profesionalno uporabo nudi rešitev za vsako problematiko rok in nohtov in tako omogoča popolnoma personaliziran pristop. Vodilo našega salona je prisluhniti željam stranke in se na osnovi dosledne diagnoze stanja nohtov in Vaših želja odločiti za optimalno rešitev. Tako Vam lahko ponudimo podaljševanje nohtov, permanentno lakiranje, naravno nego s številnimi materiali in tehnikami odvisno od tipa, stanja nohtov, vašega življenjskega sloga, službe… ter Vam s tem zagotavljamo obstojnost, ugodje in zadovoljstvo pri nošenju le teh.

www.alessandro-international.com

PEDIX

Enkratna linija za nego stopal pod okriljem odličnega ALESSANDRA z močnim sloganom, ki pove več kot dovolj: LOVE YOUR FEET!

Dr. EVOSS PROFESSIONAL
SKEYNDOR
PRIORI