Manikura in pedikura

Negovane roke in noge so pika na i pri osebni urejenosti. Razvajajte jih, da bodo lepe, spočite, negovane in lahkotne.

ALESSANDRO

Za Vas smo izbrali nemško blagovno znamko ALESSANDRO INTERNATIONAL, ki se že od leta 1989 zavzema za vrhunsko kvaliteto ter ekskluzivnost in inovativnost pri razvoju proizvodov in postopkov. Slovijo po SPA negovalnih linijah za nego dlani in nohtov. Materiali in tehnike za stiliranje in nego se stalno razvijajo, sledijo trendu oz. ga celo narekujejo. Tako so na primer kot prvi lansirali lak peel off (STRIP LAC), ki je izjemna inovacija na področju UV permanentnega lakiranja, ki je zadnja leta osvojila uporabnice.

ALESSANDRO svojim nohtnim stilistom z izjemnim in širokim spektrom izdelkov za profesionalno uporabo nudi rešitev za vsako problematiko rok in nohtov in tako omogoča personaliziran pristop. Vodilo našega salona je prisluhniti željam stranke in se na osnovi dosledne diagnostike stanja nohtov in Vaših želja odločiti za optimalno rešitev. Tako Vam lahko ponudimo podaljševanje nohtov, permanentno lakiranje, naravno nego s številnimi materiali in tehnikami glede na tip, stanje nohtov, življenjski slog, službo … ter Vam s tem zagotavljamo obstojnost, ugodje in zadovoljstvo pri nošenju le teh.

PEDIX

Enkratna linija za nego stopal pod okriljem odličnega ALESSANDRA z močnim sloganom, ki pove več kot dovolj: LOVE YOUR FEET!

Nazaj