Depilacija in Nega telesa

DEPILACIJA

Izbirate lahko med dvema postopkoma depilacije. Klasična depilacija je primerna za manj občutljive predele, kot so roke, noge in hrbet, ter se izvaja s toplim voskom v patronu in bombažnimi trakovi. Drug postopek je primernejši za občutljive predele, kot so obraz, bikini predel, pazduhe … Kožo najprej rahlo naoljimo, tako da se vosek kože minimalno oprime, kar zmanjšuje možnost iritacije. Vosek se nanaša s spatulo in se samostojno odstranjuje s kože. Takšen način omogoča natančen nanos ter kontroliran in varen postopek dela.

NEGA TELESA

Telo je naš tempelj, da bi le to bilo negovano, lepo in čvrsto, smo za vas pripravili številne rituale s pilingi, oblogami in maskami, ki se lahko poljubno kombinirajo z ostalimi tretmaji. Nudimo vam tako negovalne programe za osvežitev izgleda kože kot tudi sisteme za odpravo celulita, izboljšanje tonusa kože in hujšanje. Seveda je vsak sistem individualno zasnovan glede na posameznikove potrebe, problematiko in želje.

AromaHerbal

Slovenska blagovna znamka naravnih kozmetičnih proizvodov na osnovi aromaterapije je uveljavljen profesionalni partner/dobavitelj v zdraviliškem, spa in wellness turizmu. Njihova drugačnost je v višjih standardih, ki jih postavljamo na vseh področjih svojega dela. Za svoje izdelke izberejo le najboljše naravne sestavine.

 

V svojih laboratorijih uporabljajo surovine naravnega izvora in znanega porekla. Na ta način se trudijo, da ohranjajo avtentičnost sestavin in njihovo kvaliteto v izdelkih, ki so narejeni s strastjo. Njihov moto, ki se glasi »Strast za avtentičnim« oziroma »Passion for Authentic« je odraz tega.

Afrodita

Body strategist Comfort Zone

Nazaj